Communicatietoolbox Regentonnenactie 2022


Regenton_wincactie_header_toolbox

De toolbox bevat de volgende onderdelen:

  • Flyers
  • Communicatiekalender
  • Berichten
  • Foto’s
  • Logo en Huisstijlsheet

We nodigen jullie uit de campagne intern en extern onder de aandacht brengen. De campagne loopt van 15 april t/m 31 mei.

Zijn er vragen of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met Tom Overgaauw. Via tom.overgaauw@hdsr.nl of 0611614935

N.B. Het netwerk informeert de pers. Extra informatie staat in de communicatiekalender.

Foto's

Foto_regenton_tekst_01

Wij hebben ons best gedaan om rechtenvrije foto’s te vinden die jullie aan de berichten kunnen toevoegen. Voor herkenbaarheid zijn de foto’s voorzien van een header. Ook zijn er twee instagram berichten als afbeelding bijgevoegd. Wees vrij om eigen (lokale) foto’s te gebruiken. Wil je hier de header aan toevoegen? Ook deze kan je downloaden. (png, 35 kB)

Je kunt via het fotoalbum deze foto's en afbeeldingen selecteren en downloaden. Wil je de foto's in een hogere resolutie ontvangen, neem dan even contact op met Tom Overgaauw, tom.overgaauw@hdsr.nl.

Flyers

afb flyer

Wil je informatie over de campagne lezen? Bekijk dan de flyer. (pdf, 137 kB)Hier vind je een beknopte uitleg van de campagne en wat we van jou verwachten. Via deze link kom je uit op het deelnameformulier.

Berichten

social media plaatje

Wij hebben berichten gemaakt die je kan delen via jouw kanalen. (docx, 17 kB) Knip en plak ze of pas ze aan zodat ze aansluiten bij jouw organisatie of doelgroep. In de communicatiekalender vind je de momenten waarop je de berichten kan delen. Voor april tot mei hebben we elke twee weken een bericht gemaakt. Ook hebben we nog extra berichten toegevoegd voor als je vaker wilt communiceren. Wees vrij om eigen berichten te maken. Hiervoor hebben we ter inspiratie nog extra stukjes tekst toegevoegd.

Communicatiekalender

Afb Communicatiekalender

Vindt hier in één A4 het overzicht van de communicatiemomenten en de berichten die daarbij horen. (jpg, 934 kB) Ook staat weergegeven wie wij vanuit het netwerk Water en Klimaat benaderen en kan je er een lijstje vinden met voorbeelden bij wie je de campagne onder de aandacht kan brengen. Vergeet niet je buren, familie en vrienden te informeren!

Logo en huisstijlsheet

Logo_900_Jaar_Waterbeheer_liggend

Het logo van 900 Jaar Waterbeheer en de header kan je op deze pagina downloaden. Wees wederom vrij om je eigen huisstijl aan te houden.