Communicatietoolbox Tuinlabel Campagne 2022


Header Nieuwsbericht 2022

De toolbox bevat de volgende onderdelen:

  • Flyers
  • Communicatiekalender met partnerlijst
  • Berichten
  • Foto’s
  • Logo en Huisstijlsheet

We nodigen jullie uit de campagne intern en extern onder de aandacht brengen.

Zijn er vragen of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met Tom Overgaauw. Via tom.overgaauw@hdsr.nl of 0611614935

N.B. Het netwerk informeert de pers. Extra informatie staat in de communicatiekalender.

Foto's

Foto header_berichten

Wij hebben ons best gedaan om rechtenvrije foto’s te vinden die jullie aan de berichten kunnen toevoegen. Voor herkenbaarheid zijn de foto’s voorzien van een header. Ook is er los een praatwolkje met een korte kreet over de winactie te vinden. Deze kan je op de foto plaatsen. Wees vrij om eigen (lokale) foto’s te gebruiken. Wil je hier de header aan toevoegen? Ook deze kan je downloaden. (jpg, 111 kB)

Je kunt via het fotoalbum deze foto's en afbeeldingen selecteren en downloaden.

Flyers

Afb flyers

Wil je informatie over de campagne lezen? Bekijk dan de flyer. (pdf, 139 kB) Hier vind je een beknopte uitleg van de campagne en wat we van jou verwachten.

We hebben ook weer een leuke winactie bedacht. Alles hierover kun je terugvinden in de Tuinlabel Klimaatklaar Winactie flyer. Klik hier voor de flyer (pdf, 2.8 MB).

Berichten

social media plaatje

Wij hebben berichten gemaakt die je kan delen via jouw kanalen. (docx, 25 kB) Knip en plak ze of pas ze aan zodat ze aansluiten bij jouw organisatie of doelgroep. In de communicatiekalender vind je de momenten waarop je de berichten kan delen. Voor april tot mei hebben we elke twee weken een bericht gemaakt. Ook hebben we nog extra berichten toegevoegd voor als je vaker wilt communiceren. Wees vrij om eigen berichten te maken. Hiervoor hebben we ter inspiratie nog extra stukjes tekst toegevoegd.

Communicatiekalender

2022_03_16_Communicatiekalender_Tuinlabel_Winactie

Vindt hier in één A4 het overzicht van de communicatiemomenten en de berichten die daarbij horen. (jpg, 924 kB) Ook staat weergegeven wie wij vanuit het netwerk Water en Klimaat benaderen en kan je er een lijstje vinden met voorbeelden bij wie je de campagne onder de aandacht kan brengen. Vergeet niet je buren, familie en vrienden te informeren!

Logo en huisstijlsheet

Klimaatklaar logo transparant

Het logo van klimaatklaar kan je op deze pagina downloaden. Ook de huisstijlsheet met oa kleurgebruik is hier te vinden. Wees wederom vrij om je eigen huisstijl aan te houden.