Communicatietoolbox Regentonnenactie 2022


Header communicatietoolbox regenton winactie 2023

De toolbox bevat de volgende onderdelen:

  • Flyer
  • Communicatiekalender
  • Berichten
  • Foto’s

We nodigen jullie uit de campagne intern en extern onder de aandacht brengen. De campagne loopt van 1 juni t/m 30 juni. Begin juli worden de winnaars bekend gemaakt.

Zijn er vragen of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met Tom Overgaauw. Via tom.overgaauw@hdsr.nl of 0611614935

N.B. Het netwerk informeert de pers. Extra informatie staat in de communicatiekalender.

Flyer

Flyer_regenton_winactie_2023

Wil je informatie over de campagne lezen? 
Bekijk dan de flyer. (pdf, 632 kB) 
Hier vind je een beknopte uitleg van de campagne
en wat we van jou verwachten.

Actiepagina met het deelnameformulier.

Communicatiekalender

Communicatiekalender Regentonnen Winactie_2023

Vindt hier in één A4 het overzicht van de communicatiemomenten en de berichten die daarbij horen. (pdf, 606 kB) Ook staat weergegeven wie wij vanuit het netwerk Water en Klimaat benaderen en kan je er een lijstje vinden met voorbeelden bij wie je de campagne onder de aandacht kan brengen. Vergeet niet je buren, familie en vrienden te informeren!

Berichten

social media plaatje

Wij hebben berichten gemaakt die je kan delen via jouw kanalen. (docx, 18 kB) Knip en plak ze of pas ze aan zodat ze aansluiten bij jouw organisatie of doelgroep. In de communicatiekalender vind je de momenten waarop je de berichten kan delen. Voor april tot mei hebben we elke twee weken een bericht gemaakt. Ook hebben we nog extra berichten toegevoegd voor als je vaker wilt communiceren. Wees vrij om eigen berichten te maken. Hiervoor hebben we ter inspiratie nog extra stukjes tekst toegevoegd.

Foto's

regenton 2

Je kunt via het fotoalbum foto's selecteren en downloaden. Deze foto's zijn rechtenvrij. Wil je de foto's in een hogere resolutie ontvangen, neem dan even contact op met Tom Overgaauw, tom.overgaauw@hdsr.nl.