Extra nieuwsbrief Netwerk Water & Klimaat, april 2021

Ben jij dé premium ambassadeur voor ons netwerk?

Practice what you preach. Het is een Engels gezegde dat, wonderbaarlijk genoeg, geen echt goede Nederlandse vertaling kent. ‘Doen wat je zegt’ is het nou ook niet helemaal. Daarom houden we het maar bij de Engelse variant. En daar gaat deze nieuwsbrief over. Practice jij wel wat je preacht?

Kwaliteit boven kwantiteit

Groene tuin

We prijzen ons gelukkig met zo veel ambassadeurs. En jij bent daar één van! Jij bent onmisbaar bij het bereiken van ons doel: een waterrobuuste en klimaatbestendige regio die bestand is tegen de gevolgen van klimaatverandering. Maar ja, wat is belangrijker: kwantiteit of kwaliteit? Wat ons betreft kwaliteit! Daarom komen we bij je langs om te beoordelen of jij wel practicet wat je preacht. Is jouw tuin of balkon wel groen genoeg, staan er wel genoeg planten met bloemen voor vlinders en bijen en is je regenpijp afgekoppeld?

Vanaf nu: De ambassadeurscoach!

Tuinlabel

Vanaf vandaag neemt onze ambassadeurscoach contact met je op om een afspraak in te plannen. Mocht je nu al twijfelen of je wel voldoet? Doe dan nog snel de tuinlabelcheck op klimaatklaar.nl. Je ziet dan gelijk hoe jouw tuin scoort op de thema's regenbestendig, minder hitte en meer biodiversiteit. Wellicht kun je dan nog even iets doen aan je tuin of balkon voordat de coach voor de deur staat.

Premium ambassadeurs

Ambassadeur

Je hebt ambassadeurs en je hebt ambassadeurs! Ben jij ervan overtuigd dat je een betere ambassadeur bent dan de rest? Bijvoorbeeld omdat niet alleen je hele tuin groen en afgekoppeld is, maar je ook alleen maar circulair koopt en verkoopt én omdat je hele huis potdicht geïsoleerd is? En weet je bijvoorbeeld dat die ene ambassadeur stiekem helemaal niet zo groen is als hij of zij zegt? Laat het ons weten via het invulformulier op de website! Dit voelt wellicht als verraad, maar we hebben nou eenmaal een belangrijk doel met zijn allen! En wie weet word jij dan onze premium ambassadeur! We zien je reactie graag tegemoet.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan de ambassadeurscoach!

Footer-met-balk