Uitnodiging Businessplan klimaatadaptatie in 1 dag - 14 juni


Businessplan Klimaatadaptatie in 1 dag

De provincie Utrecht nodigt u graag uit om op 14 juni van 9:30 tot 12:30 mee te doen aan de sessie ‘Businessplan klimaatadaptatie in 1 dag’.

Tijdens de bijeenkomst staat de financiering van klimaatadaptie centraal

De RVO presenteert de door hun ontwikkelde infographic financiering klimaatadaptatie, waarin alle kennis rondom de financiering van Klimaatadaptatie is verzameld. Daarnaast biedt RVO in opdracht van BZK en in samenwerking met de Provincie Utrecht kosteloos businesscase-in-1-dag-sessies aan in uw gemeente die worden verzorgd door drie adviesbureaus en het expertteam woningbouw van RVO. De experts die uw casus kunnen ondersteunen zijn deze dag uiteraard ook aanwezig en pitchen hun specifieke aanpak. Gemeenten kunnen zich voor, tijdens of na de bijeenkomst aanmelden met een bouwproject bij de Provincie. We zoeken nieuwbouwprojecten óf renovatieprojecten die vragen hebben rondom financiering vraagstukken van klimaatadaptieve maatregelen. De bureaus gaan kosteloos met de gemeente aan de slag om de kostenaspecten en mogelijke oplossingen in beeld te krijgen en op welke manier klimaatadaptatief bouwen gefinancierd kan worden en welke (financiële) winst te behalen is bij toekomstbestendig ontwikkelen.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich aanmelden via de aanmeldingslink. Geef hier ook alvast aan welke casus u in gedachte heeft en uw eventuele voorkeur voor een van de bureaus of het expert team (dit kunt u aangeven in de toelichting).

Deze bijeenkomst kan ook interessant zijn voor andere collega’s die zich met bouwen, wonen en of ruimtelijke ontwikkeling bezighouden, dus stuur deze uitnodiging vooral door aan andere geïnteresseerde collega’s. Het definitieve programma volgt later. (pdf, 172 kB) Het wordt een fysieke sessie die plaats vindt in de Foyer van het Provinciehuis (Archimedeslaan 6, Utrecht) met een lekkere lunch vanaf 12.30. Mocht u verhinderd zijn maar wel geïnformeerd willen worden, laat dit ons dan per e-mail even weten. Voor meer informatie over klimaatadaptief bouwen zie hier.