Nieuwe procesmanager


Op 1 augustus start Esther Nieuwenhuis als procesmanager bij ons netwerk. Vanuit die rol zet ze de strategische lijnen uit binnen en naar buiten het netwerk en bewaakt ze doelen en resultaten. Ze bouwt aan structuur en zorgt voor het soepel verlopen van overlegprocessen binnen het netwerk. En wie is Esther?

Ik ben Esther Nieuwenhuis, 41 jaar en met mijn man en drie kinderen woon ik in Bunnik, waar ik tegenwoordig bijna dagelijks wandelend, suppend of zwemmend van de Kromme Rijn geniet. Na mijn vakantie start ik als procesmanager bij het Netwerk Water & Klimaat.

Als fysisch geograaf en als werknemer bij het waterschap is werken aan klimaatadaptatie bijna vanzelfsprekend. Maar ik heb er pas echt kennis mee gemaakt tijdens en na de piekbui in Kockengen in 2014. Ik heb toen van dichtbij gezien welke impact dit heeft op inwoners en hoe ontzettend belangrijk het is om met de betrokken partijen snel en soepel te kunnen samenwerken.

Ik heb veel zin om te starten bij het netwerk en om te gaan samenwerken met zoveel enthousiaste en bevlogen mensen. Samen dingen mooier en beter maken is voor mij een belangrijke drijfveer in mijn werk. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen en om de samenwerking met een aantal van jullie voort te zetten of weer op te pakken!