Klimaattop 2021


Hoera!

De Regionale Adaptatie Strategie van het Netwerk Water & Klimaat is klaar! In de RAS spreken de 17 partners uit de regio Utrecht Zuidwest de ambitie uit om in 2050 klimaatbestendig en waterrobuust te zijn. De 7 strategieën uit de RAS geven handvatten hoe we dat samen kunnen bereiken.

Hoe RAS?

Op de klimaattop op 28 januari vieren we dat de RAS klaar is. We kunnen met elkaar aan de slag! Maar hoe doe je dat? Hoe helpen we elkaar? En hoe nemen we andere opgaven daarin mee? Tijdens de klimaattop 2021 gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Programma

Peter Glas - de Deltacommissaris - en dagvoorzitter Madeleen Helmer – Klimaatverbond Nederland – gaan in gesprek met de bestuurders van de Water & Klimaat Tafel over hoe je klimaatadaptatie samen voor elkaar krijgt. De digitale bijeenkomst is op 28 januari 2021 van 9.30 tot 11.30 uur. We nodigen jou van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Foto plein en logo nwk
Oranjebal Hoera ik meld me aan

Programma

09.15 uur Ontvangst

09.30 uur Welkom en introductie door dagvoorzitter Madeleen Helmer

09.40 uur Opening door Deltacommissaris Peter Glas: de Regionale Adaptatie Strategie

09.55 uur De impact van “small wins” door Katrien Termeer

10.15 uur Pauze

10.25 uur Welke small wins kun je al bedenken? Uiteen in breakout rooms

10.55 uur Pitches mooiste small wins en reflectie door bestuurders

11.15 uur Vooruitblik door voorzitter Marieke Schouten en Peter Glas: Aan de slag met de RAS

11.25 uur Afsluiting door dagvoorzitter Madeleen Helmer

Oranjebal Hoera ik meld me aan

Sprekers 4x grijs

Regionale Adaptatie Strategie

Hoera! De Regionale Adaptatie Strategie (RAS) van het Netwerk Water & Klimaat is klaar! In de RAS spreken de 17 partners uit de regio Utrecht Zuidwest de ambitie uit om in 2050 klimaatbestendig en waterrobuust te zijn. De 7 strategieën uit de RAS geven handvatten hoe we dat samen kunnen bereiken. (pdf, 24 MB)