Regionale bijeenkomst Menukaart Hitte

Op 10 september 2024 organiseert Netwerk Water en Klimaat in samenwerking met Klimaatverbond Nederland een regionale bijeenkomst rondom het thema Menukaart Hitte.

Als gevolg van klimaatverandering krijgen we steeds vaker te maken met extremere hitteperiodes. Deze trend zal de komende decennia doorzetten. De openbare ruimte, onze woningen en de zorg voor kwetsbare medebewoners zijn nog nauwelijks aangepast aan de risico’s van hittestress.

Wil jij hierop versnellen en zorgen dat we écht opgesteld staan voor die extreme hittegolven? Kom dan naar deze regionale bijeenkomst over de Menukaart Hitte.

Wanneer: 10 september, 13.00 - 16.30 uur

Waar: Joinn! Houten

Na afloop van de bijeenkomst heb je inzicht gekregen in de aanpak van hitterisico’s in Nederland en weet je welke kennis en tools in jouw gemeente ingezet kunnen worden. Daarnaast ben je samen met collega’s meegenomen in het handelingsperspectief, waardoor je de mogelijkheid hebt om aan de slag te gaan met een integrale hitteadaptatie aanpak voor jouw gemeente.

Voor een succesvolle aanpak van hitterisico’s is samenwerking tussen de domeinen Gebied, Gebouw en Gezondheid van groot belang. Daarom zijn collega’s van deze drie domeinen van harte welkom op deze bijeenkomst.

Meld je nu aan voor de regionale bijeenkomst Menukaart Hitte op 10 september:

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

We kijken er naar uit je te ontmoeten!